Stichting Bevordering Ondernemerschap heeft jarenlange ervaring in de detailhandel, specifiek in de supermarktbranche. Het team van SBO bestaat uit professionele en enthousiaste (ex) zelfstandige ondernemers met een passie voor het zelfstandig ondernemerschap. Deze ervaren supermarktondernemers willen hun kennis en kunde inzetten om andere ondernemers te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Onze adviezen voor ondernemers uit de supermarkt detailhandel zijn geheel vrijblijvend en zonder kosten. SBO wil ondernemers helpen naar een gezonde toekomst. Het ondernemersklankbord zet zich geheel vrijwillig en onafhankelijk in en geeft u concrete en praktische tips tijdens een keukentafelgesprek. Wij zijn u graag groeien en geven adviezen over hoe u de successen kan boeken die u voor ogen heeft. Zo haalt u meer uit uw supermarkt!

Advies op maat voor de supermarkt detailhandel

Wij van SBO weten dat mensen graag zelfstandig antwoord op vragen zoeken en zelf problemen willen oplossen. Soms gaat dat niet omdat u er helemaal niet aan uitkomt. Dan is het belangrijk dat er iemand met u meedenkt die voldoende kennis en ervaring heeft in de detailhandel om gedegen advies te geven.

Vraag een klankbord aan

Heeft u behoefte aan een sparringpartner om uw hulpvraag te bespreken? Wacht dan niet langer en neem contact op met de ondernemers van Stichting Bevordering Ondernemerschap en plan vrijblijvend een keukentafel gesprek in.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664