SBO geeft advies aan supermarktondernemers met een hulpvraag die betrekking heeft op het ondernemen in de supermarktbranche. Iedere levensfase van een onderneming heeft zijn eigen uitdagingen en obstakels. Soms is het prettig om daarover eens vrijblijvend met een andere ondernemer van gedachten te wisselen. Het team van Stichting Bevordering Ondernemerschap zet zich vrijwillig in en biedt u geheel onafhankelijk en vrijblijvend adviezen die u nodig heeft zonder bijkomende kosten. Vanuit de jarenlange kennis en ervaring in diverse soorten supermarkten biedt SBO betrouwbare sparringpartners.

Supermarktondernemer en behoefte aan advies?

Het uitgangspunt van Stichting Bevordering Ondernemerschap is advies bieden waarbij een keukentafelgesprek de werkwijze is. Via een korte telefonische intake wordt u aan een ondernemer uit ons team gekoppeld en wordt er een keukentafelgesprek afgesproken. Gedurende het keukentafel gesprek legt u geheel vrijblijvend uw hulpvraag voor aan uw sparringpartner. Uw sparringpartner is een (ex) zelfstandige supermarktondernemer. Het advies over uw supermarkt wordt door een expert gegeven.

Het antwoord op uw vraag

Heeft u behoefte aan een sparringpartner om uw hulpvraag te bespreken en advies te krijgen voor uw supermarkt? Wacht dan niet langer en neem contact op met de ondernemers van Stichting Bevordering Ondernemerschap en plan vrijblijvend een keukentafel gesprek in.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664