Het team van Stichting Bevordering Ondernemerschap heeft jarenlange ervaring in de supermarktbranche met het bieden van financiële hulp voor ondernemers en zet zich geheel vrijwillig in voor allerhande vraagstukken. SBO kan op verschillende gebieden ondersteuning bieden door als klankbord te fungeren.

Het klankbord van SBO

SBO is opgericht door een team van enthousiaste (ex) zelfstandige ondernemers uit de supermarktbranche, die de passie delen voor het zelfstandig ondernemerschap. Het team bestaat uit ervaren supermarktondernemers die anderen vooruit willen helpen door als klankbord hulp te bieden. De klankbordondernemers zetten zich graag in voor de ondernemer met een financiële hulpvraag en kunnen vanuit de eigen praktijkervaring advies geven. SBO wil het zelfstandig ondernemerschap in de supermarktbranche bevorderen door als klankbord een bijdrage te leveren aan hulpvragen.

Vraag een klankbord aan

Kunt u de inzichten van een ervaren ondernemer gebruiken voor uw financieel gerelateerde hulpvraag? Schakel dan de kennis en ervaring in van SBO. Stichting Bevordering Ondernemerschap biedt financiële hulp voor ondernemers uit de supermarktbranche via een klankbordgesprek aan en geeft vrijblijvend en onafhankelijk advies. Tijdens dit keukentafel gesprek legt u geheel vrijblijvend uw hulpvraag voor aan uw sparringpartner. Alles wat er besproken wordt in het gesprek blijft vertrouwelijk. Wacht niet te lang en neem contact op met de ondernemers van Stichting Bevordering Ondernemerschap en plan vrijblijvend een keukentafelgesprek in.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664