Bent u een supermarktondernemer en heeft u behoefte aan hulp of de expertise van een ervaren ondernemer? Stichting Bevordering Ondernemerschap koppelt de kennis en ervaring van een klankbordondernemer aan een supermarktondernemer met een hulpvraag.

SBO is opgericht door een team van enthousiaste (ex) zelfstandige ondernemers uit de supermarktbranche, die de passie delen voor het zelfstandig ondernemerschap. Het team bestaat uit ervaren supermarktondernemers die anderen vooruit willen helpen door als klankbord hulp te bieden. De klankbordondernemers zetten zich graag in voor de ondernemer met een hulpvraag en kunnen vanuit de eigen praktijkervaring advies geven. SBO wil het zelfstandig ondernemerschap in de supermarktbranche bevorderen door als klankbord een bijdrage te leveren aan hulpvragen.

Een onafhankelijk ondernemersklankbord

Het team van Stichting Bevordering Ondernemerschap zet zich vrijwillig in om ondernemers in de supermarktbranche te helpen met een hulpvraag. Dit doen wij geheel onafhankelijk en vrijblijvend zonder bijkomende kosten. Wij bieden ondersteuning waarbij SBO als ondernemersklankbord helpt de ondernemer weer in beweging te krijgen en vooruit te helpen. Door de gezamenlijke jarenlange ervaring en een groot netwerk aan supermarktondernemers kunnen wij vrijblijvend de hulp en expertise bieden die u nodig heeft.

Een klankbord ondernemers voor de zelfstandige ondernemer

Het uitgangspunt van Stichting Bevordering Ondernemerschap is hulp bieden waarbij een keukentafelgesprek de werkwijze is. Via een korte telefonische intake wordt u aan een ondernemer uit ons team gekoppeld en wordt er een keukentafelgesprek afgesproken. Tijdens dit keukentafel gesprek legt u geheel vrijblijvend uw hulpvraag voor aan uw sparringpartner. Alles wat er besproken wordt in het gesprek blijft vertrouwelijk.

Het klankbordgesprek kan u vooruit helpen met bijvoorbeeld:

  • Het optimaliseren van uw bedrijfsvoering;
  • Het ondersteunen van ondernemersverenigingen;
  • Het starten van een supermarktonderneming;
  • Het nemen van beslissingen over de opvolging van eigen winkel;
  • Het nadenken over uitbreiding en verbouwingen.

Vraag een klankbord aan

Heeft u behoefte aan een sparringpartner om uw hulpvraag te bespreken? Wacht dan niet langer en neem contact op met de ondernemers van Stichting Bevordering Ondernemerschap en plan vrijblijvend een keukentafel gesprek in.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664