Stichting Bevordering Ondernemerschap wil als klankbord fungeren voor ondernemers met vragen over hun bedrijfsvoering of hun toekomst. Of u nu uw bedrijfsvoering wilt optimaliseren, een supermarktonderneming wilt starten, plannen heeft uw onderneming uit te breiden of uw bedrijf moet stoppen,het team van SBO staat geheel vrijwillig voor u klaar om u te helpen. Stichting Bevordering Ondernemerschap helpt u vooruit.

Bij SBO kunt u uw verhaal kwijt en uw hulpvraag voorleggen aan een professionele klankbordondernemer. Het team bestaat uit enthousiaste (ex) zelfstandige supermarktondernemers. Wij luisteren naar u en denken met u mee. Onze ervaren zelfstandige ondernemers helpen graag andere ondernemers uit de supermarktbranche. Samen delen we de passie om een succesvolle supermarktonderneming vooruit te helpen en het zelfstandig ondernemerschap in Nederland te versterken.

Hulp bij ondernemen

Iedere levensfase van een onderneming heeft zijn eigen uitdagingen en obstakels. Soms is het prettig om daarover eens vrijblijvend met een andere ondernemer van gedachten te wisselen Het team van Stichting Bevordering Ondernemerschap zet zich vrijwillig in en biedt u geheel onafhankelijk en vrijblijvend de hulp die u nodig heeft zonder bijkomende kosten. Vanuit de jarenlange kennis en ervaring in diverse soorten supermarkten biedt SBO betrouwbare sparringpartners . Afhankelijk van uw hulpvraag koppelen wij een klankbordspecialist aan u om u op de best mogelijke manier vooruit te helpen.

Antwoord op uw hulpvraag

Onze kernactiviteit is simpel en krachtig: ondernemers helpen ondernemers uit de supermarktbranche. De experts van SBO staan voor u klaar. Wilt u graag onze expertise inzetten voor een vrijblijvend keukentafelgesprek? Neem dan contact op met Stichting Bevordering Ondernemerschap en spreek een keukentafelgesprek af.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664