Iedere supermarktondernemer krijgt vroeg of laat te maken met vragen en uitdagingen waarover moeilijke beslissingen moeten worden genomen. Of u nu een kleine en of een grote onderneming heeft, in de startfase zit, aan het groeien bent of juist denkt aan een overname of verkoop van het bedrijf. Tijdens deze bedrijfsfases wordt u geconfronteerd met vraagstukken over onder andere bedrijfsvoering, financiering, wetgeving en marktontwikkelingen. Stichting Bevordering Ondernemerschap biedt ondernemersadvies aan ondernemers uit de supermarktbranche.

Het team van SBO bestaat uit professionele en enthousiaste (ex) zelfstandige ondernemers met een passie voor het zelfstandig ondernemerschap. Deze ervaren supermarktondernemers willen hun kennis en kunde inzetten om andere ondernemers te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Hulp bij ondernemen

Als er een hulpvraag bij SBO binnenkomt wordt de volgende pocedure gevolgd. Aan de hand van een korte telefonische intake koppelen wij de juiste ondernemer uit het team van SBO aan u. Deze ondernemer maakt zelf een afspraak met u. Vervolgens wordt er een keukentafelgesprek afgesproken waarin u samen met uw sparringpartner in gesprek gaat om inzichten te delen mogelijke oplossing voor uw hulpvraag te bespreken.

Het team van Stichting Bevordering Ondernemerschap heeft jarenlange ervaring in de supermarktbranche met het geven van ondernemersadvies en zet zich geheel vrijwillig in voor allerhande vraagstukken. SBO kan op verschillende gebieden ondersteuning bieden door als klankbord te fungeren voor bijvoorbeeld de volgende vraagstukken:

  • Lange termijn strategie;
  • Uitbreiding van uw supermarkt;
  • Fusie en overname;
  • FinanciĆ«le planning.

Ondernemersadvies op maat

Mocht u een vraag hebben waarbij u de hulp van een ervaren supermarktondernemer kan gebruiken of heeft u behoefte aan ondernemersadvies, wacht dan niet langer om hulp bij ondernemen en neem contact op met Stichting Bevordering Ondernemerschap.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664