SBO ondersteunt supermarktondernemers met een hulpvraag die betrekking heeft op het ondernemen in de supermarktbranche. Stichting Bevordering Ondernemerschap is een stichting zonder winstoogmerk. Via SBO kunt u geheel vrijblijvend de hulp inschakelen van een klankbordondernemer. Een klankbordondernemer uit het team van enthousiaste (ex) zelfstandige ondernemers uit de supermarktbranche helpt u aan inzichten en mogelijke antwoord op uw hulpvraag. Andere ondernemers vooruit helpen is de doelstelling van Stichting Bevordering Ondernemerschap. De klankbordondernemers hebben veel ervaring in de supermarktbranche en bieden een professionele en persoonlijke visie naar aanleiding van de hulpvraag.

Een stichting ondernemersklankbord voor persoonlijke hulp

Het team van SBO heeft naast jarenlange kennis en ervaring ook een uitgebreid netwerk van zelfstandige ondernemers die kunnen worden ingezet . Dit doen wij geheel vrijblijvend en zonder kosten. SBO wil ondernemers helpen naar een gezonde toekomst. Het ondernemersklankbord zet zich geheel vrijwillig en onafhankelijk in en geeft u concrete en praktische tips tijdens een keukentafelgesprek.

Een keukentafelgesprek helpt u verder

Het keukentafelgesprek is de basis van uw klankbordtraject met een van de ondernemers uit het team van SBO. Na een korte telefonische introductie wordt er een klankbordondernemer aan u gekoppeld en wordt een gesprek ingepland. Alles wat u bespreekt in dit gesprek blijft vertrouwelijk.

Het keukentafelgesprek kan u vooruit helpen met bijvoorbeeld:

  • Het optimaliseren van uw bedrijfsvoering;
  • Het starten van een supermarktonderneming;
  • Het nemen van beslissingen over de opvolging van de eigen winkel;
  • Het nadenken over uitbreiding en verbouwingen.

Vraag een klankbord aan

Kunt u de inzichten van een ervaren ondernemer gebruiken bij bijvoorbeeld de start van uw onderneming of de uitbreiding van uw pand? Schakel dan de kennis en ervaring in van SBO. Stichting Bevordering Ondernemerschap biedt supermarktondernemers een klankbordgesprek aan en geeft vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wacht niet te lang en neem contact op met de ondernemers van Stichting Bevordering Ondernemerschap en plan vrijblijvend een keukentafelgesprek in.

Contactgegevens Vul het contactformulier in of neem direct contact op

Bij vragen of aanmelding kunt u ook contact opnemen met de secretaris van SBO.

P. Boerman
0622485664